Wil je graag kennismaken met Les Barreaux en onze themareizen, maar schrikt een weekje vakantie in Frankrijk voorlopig nog wat af? Dat is geen enkel probleem. Op verschillende momenten tijdens het jaar organiseren we in de gezellige chambre d’hôtes van de familie Planckaert in de Ardennen enkele herbronningsweekends waarbij je kennis kan maken met ons concept.

Wat kan je verwachten van onze themaweekends?

Te midden van de groene Ardennen in een prachtig gerenoveerde boerderij die dezelfde huiselijke charme en gezelligheid uitademt als Les Barreaux gaan we samen aan de slag om opnieuw tot onze ware pure zelf te komen, één te worden met de natuur en te genieten en ontspannen. Door ook hier te werken met kleine groepen, van maximaal 14 personen, proberen we de sfeer persoonlijk te houden en jou voldoende individuele aandacht te geven om ten volle te kunnen groeien als mens.

Maar ons vaste concept blijft onveranderd: tot rust komen met dagverse voeding, onder begeleiding van een ervaren coach die je van begin tot einde opvolgt. Op die manier halen we samen het beste in je naar boven en keer je volledig herbronnen terug naar huis.

BE-leef weekend met Gina Peeters

Heb jij ook zin om je eens helemaal te ontspannen in een rustgevende omgeving? Voel je de nood om je lijf en geest eens lekker te verwennen? Gina geeft als trainer en coach een ochtend- en avondsessie ontspanningstechnieken. Ze laat je graag kennismaken met hartcoherentie, een bijzonder effectieve ademhalingstechniek die ingezet wordt bij overspannenheid en stress gerelateerde klachten.

We rollen ook graag een yogamat voor je uit om op zachte wijze je lichaamsenergie op te wekken. Of wat denk je van heerlijke meridiaan stretching om je energiebanen een boost te geven. Er staan ook wandelingen op het programma om de rust van de natuur tot in het diepste van je zijn te voelen. Het komt allemaal aan bod tijdens ons BE-leefweekend.

Rita haalt alle spanningen uit je nek en rug met een heerlijke massage. Als geoefende massagetherapeute zal ze je heerlijk verwennen. Bovenop dit alles verzorgt Rita de maaltijden in haar gekende gezonde, maar vooral smaakvolle, keuken.

PRIJS ALL IN 395€
21/02-23/02/2020
2 nachten

Kundalini yoga weekend

Tijdens het bezinnningsweekend Let Your Heart Rule maak je kennis met de boeiende wereld van de kundalini yoga: we combineren ademhalingsoefeningen , mantra’s (helende klanken), kriya’s (oefenreeksen), mudra’s (symbolische houdingen), relaxatie en meditatie om opnieuw tot onszelf te komen. Door op een zachte manier aan de slag te gaan met ons lichaam, zetten we stappen richting flexibiliteit in ons lichaam en onze geest. We leren ons hoofd opnieuw leeg maken en weer innerlijke rust en balans ervaren.

Sonja Tuytens neemt je mee in de wereld van de kundalini yoga. Sonja beoefent al meer dan 20 jaar verschillende yogavormen. Sinds ze in contact kwam met kundalini yoga merkte ze dat ze veel sneller vooruitgang boekte in haar persoonlijke ontwikkeling en wilde ze deze ervaringen ook met groepen delen. Sonja reikt ons met veel passie krachtige tools aan om in contact te komen met ons ware zelf.

Dit themaweekend gaat ten huize Planckaert in Lesterny. Te midden van de groene Ardennen in een prachtig gerenoveerde boerderij die dezelfde huiselijke charme en gezelligheid uitademt als Les Barreaux.

Vertrekdata en prijzen
Vertrekdatum: 15/11 - 17/11/2019
Aantal deelnemers: 12
Prijs: €375, inclusief ontbijt, lunch, avondmaal en overnachtingen

Vertrekdata en prijzen

Vertrekdatum: 27/10 – 02/11/2019 en 13/04 - 19/04/2020
Aantal deelnemers: 10
Prijs: € 890, inclusief dagelijks ontbijt, lunch en avondmaal met verse producten en gebruik van de wellnessruimte. Extra behandelingen zijn mogelijk mits een kleine meerprijs.