Soul intuition
Omarm je ziel
29/04 - 04/05/2019

 


Vaar steeds meer op je intuïtie bij het nemen van keuzes in je leven en leer steeds meer vertrouwen op je hart en buikgevoel. Wij hanteren sjamanistische tools zoals klankmeditatie, het creëren van een despacho (een driedimensionale mandala), het werken met krachtstenen, een sjamanistische reis,… om de brug tussen denken en voelen steviger, fijner te maken.

We gaan beleven hoe het is om ons te laten leiden door de intuïtie van onze ziel. Natuurlijk ontvang je tips and tricks, maar veel meer nog ga je ervaren hoe het is om dicht bij jezelf te zijn en te voelen in je lichaam. En daar van te kunnen genieten!
Vanessa Luyten was in de leer bij de Paco’s, sjamanen en afstammelingen van de Inca’s (Peru). Daarnaast heeft ze ook ruim 15 jaar ervaring als coach, healer, en trainer in allerhande opleidingen/workshops rond bewustzijn en intuïtieve ontwikkeling. Vanessa is gelukkig getrouwd met Gideon, die actief is als coach in het bedrijfsleven, en mama van twee hooggevoelige, toffe kinderen. Ze is mede-oprichter van 'homeschool is cool'. Samen met een ander gezin koos ze voor collectief thuisonderwijs voor haar kinderen.

Tijdens de Soul Intuition week kun je Vanessa beter leren kennen en ook individuele sessies Intuitive Coaching of Sjamanistische Healing reserveren. Of neem een kijkje op haar website: klik hier.

 


Rita Geerts volgde sjamanen opleiding bij Myrna Mann en Roel Crabbe. Daarnaast volgde ze opleidingen yoga, Ayurveda en massage therapeute. Rita is
de eigenares van Domaine les Barreaux, haar ziel en haar passie.

 

Klik hier voor het programma

 29/04 - 04/05/2019

PRIJS 950 €
Prijs op basis voor 1p. op een 2p. kamer.

Overnachtingen, eten, drank, wellness zijn inbegrepen in de prijs.

 De week is voor maximum 10 personen, zo blijft het huiselijk en gezellig.


 

 

Klik hier om ons te contacteren
Wij helpen je graag verder met al je vragen.