Retraites

Domaine Les Barreaux bevat alle ingrediënten voor een droomretraite: stilte, natuur, rust, tal van ontspanningsmogelijkheden, wellness, een polyvalente ruimte voor bijvoorbeeld yoga-sessies of workshops, een tipi voor intiemere sessies of ceremonies en een pure keuken.

Eigenares en massagetherapeute Rita kan je met haar magische handen verwennen in de relaxruimte. Een groep van zo’n 10 à 15 mensen is ideaal voor zulke retraites. Ook hier hebben Rita & Carlo geen pasklare formule maar luisteren ze graag naar jouw wensen of de verlangens van je bedrijf of organisatie.

 


BE-leef reis met Geena Lisa:

Ben je op zoek naar een duidelijk kader waarin alle facetten van gezondheid en je goed voelen in je vel een plaats krijgen. Wil je de fysieke en mentale kracht in jezelf terug vinden ? Dan nodig ik je heel graag uit op de be-leef reis in Domaine Les Barreaux.

Geena Lisa geeft je nieuwe inzichten en basistechnieken om je bewust goed te voelen, beter te voelen, sterk te voelen...
Zodat je de vrouw/man kan zijn die je wil zijn.

Klik op de link om het programma en verdere informatie te bekijken.

 

 

Boost your body:

Samen met Angélique en Rita een week ervaren van milde zuivering  en energie-boosten . De huiselijke gezelligheid van Domaine Les Barreaux met zijn vele wellness en ontspanningsmogelijkheden en de prachtige natuur zorgen er voor dat de week in alle rust kan ervaren.

Klik op de link om het programma en verdere info te bekijken.