Let your heart rule

Kundalini-Yoga Retreat
met Sonja Tuytens
21/07 - 28/07/2019

 

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in deze maatschappij, dat jij zoveel ‘moet’ doen? Stel je hoge eisen aan jezelf? Heb je last van een burn-out of van een depressie? Ontbreekt het jou aan energie? Wil je rust krijgen in jouw hoofd? Wil je terug fysieke en mentale balans vinden in jouw leven? Heb je het moeilijk om beslissingen te nemen? Wil je meer bewegen maar ontbreekt het jou aan moed om te starten? Wil je jouw levensdoel ontdekken? Wil je aan jezelf werken? Is jouw gezondheid belangrijk voor jou? Wil je jezelf verwennen met een geweldig geschenk? Wil je de beste versie van jezelf ontdekken?

Is het antwoord ‘ja’ op één van bovenstaande vragen, dan heeft deze week heel wat in petto voor jou! Ze zal jou namelijk de tools aanreiken om jouw leven drastisch te veranderen in de positieve zin.

 

 
 

Tijdens deze retreat gaan we samen op weg.
We gaan jou persoonlijk begeleiden.
Om de weg van jouw hoofd naar jouw hart te overbruggen.

 

We duiken in de boeiende wereld van Kundalini-Yoga. Elke morgen starten we met een sessie om ons lichaam te laten ontwaken en ook ’s avonds sluiten we onze dag af met een yogasessie en of meditatie (volgens de noden van de groep).

Deze milde maar zeer krachtige vorm van yoga, combineert ademhalingsoefeningen, mantra’s (helende klanken), kriya’s (oefeningen) en meditatie. Je hoeft niet lenig te zijn om deel te nemen. Door op een zachte en respectvolle manier om te gaan met ons lichaam en ons deze technieken aan te leren, zetten we stappen in de goede richting naar meer flexibiliteit in ons lichaam (en onze geest). Door deze aanpak die verschillend is van andere yogavormen, werk je niet enkel aan jouw fysiek maar ook aan jouw mentaal ,emotioneel, energetisch, spiritueel,…lichaam. Kundalini-Yoga wordt niet voor niets de ‘Yoga van het Bewustzijn’ genoemd. Ze brengt innerlijke rust en balans en zoveel meer en zal ervoor zorgen dat jij in jouw kracht komt en de beste versie van jezelf gaat ontdekken. Een geschenk waar jouw hart blij zal van worden.

 


De lessen worden gegeven door Sonja Tuytens. Sonja beoefent al meer dan 20 jaar yoga en volgde reeds tal van yogavormen en retreats. Sinds ze in contact kwam met Kundalini Yoga, merkte ze dat ze veel sneller vooruitgang boekte. Ze raakte volledig in de ban van deze zachte maar krachtige versie om connectie te leggen met haar ware kern. Ze zal op deze retreat haar passie vanuit haar hart en met heel veel dankbaarheid met jullie delen.

 

Voel je jou aangesproken, dan heten we jou van harte welkom op deze retreat.

Sat Nam (je bent mooi om wie je bent),

Sonja

 

21/07 - 28/07/2019

PRIJS PP ALL-IN 888€ (*)

 

 

 

Klik hier om ons te contacteren
Wij helpen je graag verder met al je vragen.

 

(*)Behandelingen op aanvraag en extra te betalen. Yoga is tijdens deze week wel inbegrepen.
Meer informatie over de verse maaltijden.