Fiets- & wandel vakanties

Fietsen met de e-bike, ontspannen en genieten voor groepen tot 12 personen
samen met Christa en Eddy Planckaert.
De familie Planckaert is kind aan huis bij Rita & Carlo.
Klik hier voor meer info.

De Auvergne is een prachtige, redelijk geïsoleerde regio, die absoluut de moeite is om te verkennen al wandelend of op de fiets. De authentieke, gastvrije dorpjes , de prachtige panorama’s en het respect van de plaatselijke bevolking voor de fietsers maken het een zorgeloos fietsparadijs.

De uitgestrekte natuur met glooiende landschappen is een uitdaging. Je wordt immers verrast met lange klimmingen, die niet geweldig zwaar ogen, maar het wel zijn. Voor beginners is de e-bike ideaal en gevorderden kunnen zich hier helemaal uitleven.


In Domaine Les Barreaux, waar een ongedwongen, huiselijk sfeertje hangt kan je na een stevig tochtje relaxen aan het zwembad of in de sauna.  Rita, die massagetherapeute is, zal je stijve kuiten heerlijk onder handen nemen.

Rita & Carlo werken zulke vakanties het liefst op maat uit. Je dagprogramma en route kan à la carte uitgestippeld worden, rekening houdende met jouw tempo en verlangens. Een lekker, stevig ontbijt vóór de tocht en een BBQ aan de tipi in de tuin is steevast een gezellige afsluiter van de dag.

 

De omgetoverde graanschuur heeft 5 ruime slaapkamers met evenveel badkamers, in sommige kamers staan extra bedden.

 

 

Wij beantwoorden graag al jouw vragen via onze contactpagina of telefonisch op +33 611 974 265 .

 

 

Klik hier om ons te contacteren
Wij helpen je graag verder met al uw vragen.