CONTACT

Contactformulier

Heb je nog vragen? Neem dan een kijkje in onze veelgestelde vragen of vul onderstaand contactformulier in. Wij bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord.
 
Wil je graag je plekje reserveren op jouw favoriete themareis? Ook dat kan via onderstaand formulier. Wij bezorgen de juiste betalingsgegevens om je plek te garanderen.

Klik hier om ons te contacteren
Wij helpen je graag verder met al je vragen.

 

Lees meer over de privacy verklaring van Domaine Les Barreaux.
 

Contactgegevens

Adres: Domaine Les Barreaux  03220 Cindré  Auvergne - Frankrijk
 
Telefoonnummer: +33 611 974 265

Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ligging en wegbeschrijving

https://www.google.com/maps/dir/Current+Location/46.3206815,3.5661961,17

Met de auto
Rij via de E19 vanuit Brussel richting Bergen en Valenciennes. Vervolg nadien je weg via de A2 over de Franse grens en wissel in Combles naar de A1 of de Route de Soleil. Neem ter hoogte van Rosiers en Poligny de afslag naar de A77 richting Nevers en Montargis. Neem vervolgens afslag 47 naar Yzeure-le-Plessis en neem op de rotonde de derde afslag. Sla rechtsaf naar de D53 (borden naar Vaumus/Chapeau) en volg deze tot aan het kruispunt met de D161. Sla vervolgens af naar Godet en vervolg je weg langs de D480. Nadien sla je af naar de D23 en volg je deze tot in het centrum van Cindré. Daar sla je tot slot linksaf en volg je de weg tot aan Les Barreaux op zo’n 500m aan je linkerkant.
 
Voor het begin van onze themareizen, wisselen we ook steeds de contactgegevens uit van de verschillende deelnemers. Zo kan er gecarpoold worden door wie graag wat gezelschap heeft onderweg naar Les Barreaux.
 

Met de bus
Met de Flixbus bereik je ons vanuit verschillende Belgische steden (Brussel, Antwerpen, Gent, Oostende,...). Stap af aan de stop Lapalisse. Wij pikken je nadien op en brengen je naar je kamer in Les Barreaux.
 

Met de trein
Kom je met de trein naar ons toe? Dan spoor je met de hogesnelheidstrein naar Lyon, neem je van daaruit de lokale trein richting Roanne en stap je af aan de halte Gare de Vaise. Daar neem je een tweede trein richting Nantes tot in Moulins. Of neem de intercity trein naar Clermont-Ferrand en stap af in Vichy. Neem je de hogesnelheidstrein via Parijs? Dan kan je ons nadien bereiken via de trein richting Vichy. Wij zorgen ervoor dat je met de wagen opgepikt wordt en brengen je naar Les Barreaux.